--> Small Pencil

Thursday, 15 September 2011

School Break (Y)


Ekh awak , jangan gigit kuku lahh ! Hye stalker there ! How's well ? I'm pretty well . Watpeace boy :> Err , today is Friday . Sure ? Hari niyy cuti lah wak . Suka suka#kalau macam niyy memang saya suka lol --"

Hari niyy birthday grandpa saye thau ! "PAPA , HAPPY BIRTHDAY .SEMOGA PANJANG UMUR :> " sincerely ; from your cucu . Hhaa , birthday atuk saya dua hari awal dari birthday saye jaa kan ? Baguslaaa . Sambut sesame an an :> Sep sikit , sep sikit (Y)

Okay , bingung niyy lah . Tak thau nak story pasai ape boleeh ? Toinkk !#mentolataskepaladahdatang . Gagaa . Nak story pasal dekat sekolah semalam lah . Awak dengor laa niyy :( Semalam an , ade seekor anak kucing warne grey putih masuk kelas kite auuwwww . Eeeeee'iiuww .

Pastu an , kucing tuh dahlaa main pusing-pusing dalam kelas . Sumpah rimas . Dalaa saye niyyy penakut kucing an . Sabar jaa laa ~~ Si Amys ngan Fatin sampai menangis sebab kucing tuh main kat bawah meja dioaorang . Kelakar jaa kite tengok . Tapi dalam hati niyy dok berdebar-deba takut kucing tuh lompat atas meja . lahaii --" Sampai kaki naik atas kerusi bah . Mamfuss lah cikgu nak cakap hapee puns .

Yang geramnyaaa , Minah dengan Wan boleh lagi panggil kucing tuh macam niyy " Teeettss teets , meowww !" Haihh , dahlaa dieorang duduk dekat dengan saya an . kalau nak main puns , pergilah jauh-jauh sikit girls -,- Macam tak thau pulaak saya niyy PEMINAT SETIA KUCING an . Nasib baik lepas tuh PJ thau . Punyalah ingat selamatlah kucing tak ikut pergi padang an . Sekali , astaghfirullahhal'azim . Sampai ke padang dia ikut main bola baling . Siot punyaa kucing . Nak main puns tak tenang jaa , k , lastly lepas naik rehat tengok kucing tuh dah takdee . Aminn~~ Barulah boleh study dengan aman damai an .

Kayy , habis cerita pasal kucing . Next , saye ade kawan . Nama diaa Nazatul . Dia niyy business thau ! Katalog mari mari . Bajulah , jewellery lah . Rambang bhaii mata ttengok . Apa yang tengok , semua saya nak beli . Haihh , pokai aa macam niyy . MacamII saye beli thau . Rantai lah , gelang lah . Dekat 30 hengget habis . Min lagilah , sampai 50 hengget habis beli barang . Then , mase tgah tulis barang-barang yang nak order , ttbe Cikgu Hanisah saya (BM) perasan yang kiteorang tak buat kerja komsas yang dia bagi bertimbun macam Banjaran Himalaya sebab dok syiook sangat meng-order . Then , dia datang and tengok buku order tuh . Pastu dia sound " Haaaih ? Banyyak duit korang order macam-macam ? Lain kali , kalau dah kaya sangat , bagi cikgu jaa duit tuh . Ni tak , beli benda yang tak berfaedah . Baik beli makanan lagi baguss ; " . Masa tuh , semua buat muka bengang 14 jaa depan dia . Hhaa lol --"

Hikhik whatever lah baby . gtg . toodleess ~~ Echa xoxo