--> Small Pencil

Monday, 19 December 2011

Rock AND Roll ♬


 Hello Human ! Assalamualaikum AND Good Afternoon semua warga blogger xD Hi hi and hi! 

So how's your holiday? I'm totally happy yeeeeayyy . This year ayah saye ajak pergi Genting Highland . And sepatutnya banyak lagi tempat yang nak pergi seperti yang telah dirancangkan . But ... something bad happen . In the time kiteorang dekat Genting , we got call from my Aunt that told us that my nenek jatuh and kena jahit 5 jahitan , AND we was like :O Haaaaa? Really? Tuh yang rush balik Johor tuh. From Genting to Selangor sebab nak singgah rumah atuk belah mak dulu. And tomorrow barulah balik Johor. Actually shoo sad jugak leww sebab tak dapat nak habiskan cuti pergi semua tempat kan. Tssskk tsskk :'\

NEXT CHAPTER.

Anyway , tadi saye dah beli buku Form3 dekat sekolah . Aaarggghhh! Besar dah kita -___- Ingat baru Form1 lagi . Haaaiihh sedihnya tahun depan nak PMR dah. Sumpah saye cakap , macam tak sedia langsung! Bukan macam tapi memang . Ohmyy~~ And i've wish that tahun depan takdeelah pertukaran kelas . Taknak hilang kawan kawan from 1Arif and 2Arif . Let's 3Arif together guys! Hurrmmm ...

Erk erk , you know what? For the first time, saye pergi beli buku seorang diri. Al-maklumlah , dah BESAR kan? Dah leeteww saye tak jumpa langsung orang yang saye kenal dekat sekolah tadi. Like aawwwwhhh . Becinye becinye*gedik* . Dah leteeww lagi terpakse berdiri 2jam menunggu giliran. Kakiku terkaku. Macam dah tercabut dah skru skru lutut saye tahu tak? Hi hi hi :> AND yang paling saye menyampah adalah manusia manusia yang tak tahu adab sopan datang terus potong q . Ingat tuh sekolah bapak kau apa Annoying! 


 Motif? Ahahhaaa . Last night saye sangatlah happy wooo! Something luck :p Hanya Wan AND Mieyn jeh tahu apa yang dah jadi okayy. Babe , sshuuuuusssshhh! Rahsia kita . Yang penting, saye rasa seperti berterbangan di awan-awangan bersama sayap rama rama . Awwhhh , shoo shweeet . Sungguh! Untunglah malam tuh saye tak mimpi dia :( Kalaulaahh . . .

Hello!
Saye dah ada husband . Jelly please :p


He's handsome and I know it . Baby, awak ohsseeemmm :*haha. so, I gtg now and thanks for reading my blog :> I really appreciate it :') thank you so much xx


ᵀᴴᴱ'ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ