--> Small Pencil

Tuesday, 25 October 2011

Ouh Bored ~


Hello World ! I was lying on my bed while blog walking right now --" You know what ? I'm gonna be die of flatness . Okayy , i'm really sure that actually i'm not good enough in BI , AND now i'm gonna type in MALAY okay ? Aku bosan ~ Hhaa'har .


ONLINE --> EATING --> DOING WORK

Tuu jee yang aku tahu kan ? k , cuti deepavali yang membosankan . Study belum lagi neyy --" Ya Allah , malasnya nak ngadap buku sains boleeh ? Tak ready lagi neyy . Form 1 Form 2 ? Okayy , takpayah nak banyak sangat aa keluar chapter Form 1 ekh ? Sorry , tak berminat nak jawab awak . Hhaa'har.

Nak story pasal semalam pulakk .Semalam suggest petang tuh nak nak basikal hijau omeiyl yang tinggi tuh kan , sekali ayah balik dia park kerta dekat tempat basuh --" Nak suruh basuh leteww . Tak jadilah nak main basikal kan . Sabar sabar ~~ muehhehe . Apelagih , pergi masuk dalam ambik semua barang barang cuci kereta THEN main air ! Bestnyaa . Nasib baik kereta yang kecik tuh , kalau kereta lagi satu tuh yang besar gedabak kan takde maknenya aku nak basuhkan . 

1 jam lebih kot aku basuh si kereta hitam putih tuh yang omeiyl omeiyl dengan semangat . Ttibe datang mood rajin nak basuh motor sekali kan . Terus bawak motor tempat cuci THEN cuci cuci . Dah siap tuh , ayah bagi upah 30 hengget jee --' Kenapelah tak 50 kan ? Aduhh . Tapi ... takpeelah . Janji dapat ! kan kan ? Dahlaa , penat nak taip . Lapar neyy . Belum lunch lagi neyy . Nak pergi lunch dengan Randy Pangalila titeerww . Aww , jangan jealous ! Kbyee . Toodles ~~

Si Gedik yang lapar ,
Echa :p