--> Small Pencil

Tuesday, 25 October 2011

Hello ? :\



Hello , Home Johor Bharu Johor Malaysia World Earth :3 I'm bored --" Someone ? Please help to cheers me up again like yesterday . Hurrmmmm ... Nak buat ape neyy ? Study ? Ouhh , malasslah -__-'

Post neyy saje saje jaa sebab nak cerita pasal sorangg makhluk Allah neyy kan . My Classmate -.- Okayy . Listen this! Dia dah 2 MINGGU tak tegur aku . Sounds awkward aite?

Kacang , kenapa kauu ? Aku rinduuu kau yang suka usik usik aku weyy :\ Gentlee aku cakap! Aku tak tahu apa motif kau marah kat aku . Aku takut nak tanya kau kenapa THEN apa salah aku . Kau langsungg tak pandang aku kan ? Yang paling aku terasa dalam dalam sangat bila aku tengah menyapu THEN aku tanye kau mane sodok sampah kan ? Kau diam AND jeling aku ? Ya Allah :c

" KAU TAK FAHAM AKU KE AKU TAK FAHAM KAU ? "

Aku try text kau tanya baik baik sopan sopan lemah lembut kan ? But apa yang kau reply ? Aku malas jaa nak copy . Kang isu neyy makin besar pulak kan ? Baitawayy ...

" APA SALAH AKU ? CAKAP JE LAH! APA SUSAH SANGAT KE ? "

Pleasee aah weyy . Aku gentle tak suka kite macam neyy . Dah tak kamceng macam dulu tahu tak ? Aku try nak baik balik dengan kau . Sorry to say , aku sakithati dengan ape yang kau buat kau aku . Macam aku tak wujud jee dalam kelas tuh kan ? Lepas naik cuti harituh tuh aa kau lain sangat dengan aku --" Aku harap kau faham dengan keadaan aku okay ? Kbyee . Toodles ~ ~

Deep Hurting Heart ;
Echa :'\