--> Small Pencil

Thursday, 27 October 2011

Let's TAG !

The Rules
- Must post these rules.
- Each person must post 11 things about theirselves in their journal.
- Answer the question the tagger set for you in their post. Then create 11 questions for the people you tag to answer.
- You have to tag 11 people.
- Go to their page and tell them.
- No tag back.
- No stuff in the tagging section about 'you are tagged of you're reading this.' You legitimatelly [a.k.a. really, trust, with all honesty] tag 11 people.

Yeaah , actually aku baru FIRST TIME main tag tag neyy tahu tak ? HAHA --" Awkward aite ? Yolaah , aku tak canggih AND maju macam budak budak sekarang ney haa . Atleast aku ngaku AND yang paling penting aku tak suka bajet kerek (Y) What? Betul lah! Kuno kan kuno kan ? well xD Neyy si adik omeiyl Ninie yang start Tag aku .. so go on lah . muehehe . Baitaway , makin bosan ngadap pesbuk jee , so ape salah aku layan benda alah neyy kan? Apa apa? LOL!


Answer ;

Nur Nishareena 

Fourteen 

Islam

Girl

Short

Single

Addicted to Randy Pangalila

Also belieber
Not a good person --"

Friendly AND sociable

Life for eat :3

 So what ? Itu aku! Apa kau kesah haa ? LOL --"

Now ....
 Question From Ninie ;
*SETIAP SATU SOALAN,DIKEHENDAKI MENJAWAB 2 JAWAPAN.
-Apa yang selalu Parents korang pesankan dekat korang?#Belajar pandai² / Jangan banyak main.
- Tempat yang akan korang pergi if dah berjaya?#Korea / United Kingdom
- Apa komen korang about my blog? My post?# Omeeiyl / Terbaaikkk !
- Lagu apa yang paling korang suka?#Just the way you are / Back to december
 - Apa maksud cinta bagi korang?#Persefahaman antara dua belah pihak / Kasih sayang yang sejati
 - Kenapa korang tak suka budak HOT?# Cover cun handsome / perasan dunia neyy dia punya .
 - Apa yang korang akan buat, if ada group ANTI korang?# Do i care ? / Sepak sekor² yang join group
 - Apa yang kurang dalam ini blog?# Nothing / Perfect
- Korang ada bestfriends tak? bagi nama diorang.# Fatin / Amys / Mieyn / Raz
 - Apa yang korang akan jawab bila OWNER blog nih cakap, ILOVEYOU dekat korang?#Iloveyou more / Terharuu . HAHA :3
 
My Question :
  • Siapa nama boyfie or gurlfie or orang yang kauorang sayang
  • Apa benda yang kauorang buat bila bosan gilaa
  • Pernah tak kauorang curang
  • Warna favourite kauorang
  • Tempat paling kauorang nak pergi
  • Ciri ciri boy or girl idaman
  • Dah berapa kali putus cinta
  • Benda paling kauorang menyampah
  • Benda paling tak senonoh pernah kauorang buat
  • Haiwan kesayangan kauorang
  • Benda paling jahat pernah kauorang buat
HAHA . Done! Susah ke susah ke? Tak kan? So , jawab leww yea !
TAG :

Finally done , join yourself . Sorry , tak banyak yang tag . Malas ~~ toodles kbyee :]

Echa :*