--> Small Pencil

Monday, 31 October 2011

TAG again :3

Okay , post neyy actually just nak answer question dari orang yang main tag-tag akuu jeaa :] kbyee ~

Question From Aryfa ;

:135: Apa yang kau orang nak sangat dalam hidup kau orang ?
#Boyfriend . Hikhik. :V

:135: Binatang apa yang korang ada ? and apa namanye ?
#Ikan dalm kolam rumah banyak . Macammacam nama dia ada .
Antaranya ; si kuyu

:135: Senaraikan baju / seluar / selipar / beg / camera / handphone / laptop brand yang kau orang suka yea ?
#Baju-Pasar malam , Seluar-Levis , Selipar-Converse , Beg-Prada , Camera-Canon , Handphone-Blackberry , Laptop-Dell <3
:135: Senaraikan nama bestfriend korang yang tersayang sangat sangat okayy ?
#Fatin Amis Mieyn Raz 
:135: Friend kat facebook kau orang dah berapa ?
#1587
 
:135: Favourite colour ?
#Hitam Putih Purple
:135: Kalau kau orang makan ice cream / cake or what else , kau orang suka perisa apa ?
#Chocolate
:135: Kau orang buat apa kalau kau orang sedih / geram ngan seseorang ?
#Gigit teddy
:135: Diri kau orang ni macam mane ? mean perangai kau orang tuh ?
#Pemalas Rajin Kedekut Jahat Suka buli orang
:135: Pernah TERperampas hak orang tak ?
#Insya-Allah PERNAH
:135: Suka friend ngan budak hot tak ? kenapa ?
#Tak . Kadang jahat
 
DONE!
Question From Ayien ;

1.Pernah tak frusted smpi terpikir nk bunuh diri ?#Tak! Dosa woo ~ Tak jejak syurga

2.Suke wane ap ea ?#Hitam Putih Purple

3.Kalau bergaduh tuh , korg buad pe ea ?#Tumbuk teddy or Makan sampai kenyang

4.Bila ad org ajak couple la kan , terima ke tak ? Kenapa ?#Tak . Kecuali kalau dah kenal lama

5.Suke basuh kasut sch ?#Tengok mood

6.Whoa ! Lagu favourite korg hape ? #Stereo Heart <3

7.Mnat lagu Korea tak ? Means , berkenaan dgn Koreans :)#Minat sangat 

8.Apakah maksud Bestfriend dgn Friend ? Namakan kengkawan plng rpat dgn korg .#Kawan yang sentiasa 
ada dekat kita bila kita susah atau senang sekalipun. Fatin Amis Mieyn Raz

9.Bila ayah kte tak kasi pakai henfon , korg buad pe ? Means , takde henfon dlm hdop korg . #Takpernah kena amik kot . So , takda feeling

10.Kalau merajuk , spe yg pujuk korg ?#Pujuk diri sendiri

11.Last , namakan gadget yg korg suke .#Blackberry , Playbook

DONE!