--> Small Pencil

Monday, 21 November 2011

Class Party !



Hello AND Assalamualaikum people there :) How's life? Dah lamaa gilaa tak updated Si WHK neyy . Winduu nya winduu nya ~ Banyak tahu story nak share neyy .So sit properly and have a relaxing reading okay.

Last Saturday , 2Arif kelas tercinta titerww tuh ada buat Jamuan Kelas at Pusat Bandar. As usual , tak ramailah yang ikut . Only 17 students yang join. Tapi yang paling tak bestnyaa , Fatin & Amys tak dapat join atas sebab sebab yang tertentu . Memang sedih sangatlah kan . Mula mula dah plan elok punya , sekali ... macam neyy jadinya . Apa boleh buat? Benda dah jadikan . Tema Puple Omei omei jee purple tau . Tapi ade jugak yang tak pakai purple .. Sokay :D Echa tak kesah pun. 


Pagi pagi saturday tuh excited gilaa bangun pagi 6;30 . Dahtuu tak tahu nak buat apa :3 On tv . Tengok cartoon yang omei omei tuh lah ape lagi aite? Bukak chanel 615 and 611 . Tengok shaun the sheep pagi pagi . Okayy , biri biri tuh omei tau . Macam awak :3 Aloloo , omei kan? Tak percaya pergi cermin muka awak tuh sikit . Kihkihh V. Pastuh tolonglah ma kemas rumah macam biasa . Vacumm ~~ Best tau main sedut esdut ney . Tapi .. untunglah kita kena buat kerja sesorang . Adik kita sunat -.- So , tak boleh lah nak suruh suruh dia kan? Untunglah kau dik , sunat free je ~ Dah aa dapat present PSP baru . Nak yang mahal jugak . Yang murah murah taknak . Aku yang rugi ~~ Nasib nasib badan D: Dah siap kemas rumah , online sekejap sebab bosan dah . Pukul 12 jeh dah start siap siap nak pergi . Awwhh , excitednya :O Then pukul 1 wan dengan meiyn datang rumah sebab diaorang tumpang kita . Ayah hantar sampai sana pukul 1;15


Datang datang jeh , jumpa Zana dengan Emy . Happy gila bila nmpak semua purple purple jeh konon kan. Gulaanya . Terharu titerww. Pastu tengok KFC , budak 2Arif ramai yang tak sampai lagi . So, pergilah Masjid solat zohor dulu . Pastu masuk KFC . Duduk duduk dulu tunggu yang lain . Diaorang semua macam beruang kutub dah . Semua lapar nak makan . So , tolong jeh lah orderkan . Time tengah beratur tuh ttbe toleh nampak kawan saya Luqman Hakim keluar dari KFC sebelah sana . Okeezz , terkezzutt mak :O Watlek watlek echa ~ Then tengah syiok makan tuh ttbe nampak pulak cousin kita jalan depan KFC . Tapi tak tegur pun sebab dia kat luar . Yang lain sebuk makan kita sebuk amik gambar sebab makan tak habis . Bukan membazir .. Kenyang dah ! Pagi tuh dah breakfast sebiji epal . Tuh yang tak larat nak makan lagi dah. Nanti gemokkzzz :O


Okay okay , then dah siap makan tuh gerak bowling pulak. Actually , syaitan hasut aku suruh main bowling . Padahal sumpah aku langsung-sung tak reti! Baling bola bowling macam baling bola baling . Awkward aite? Okay, i admit it .Dah tuu , bazir jee 8.80 melayang acantuh jee . Bayar pastu baling sekali pastu suruh orang lain ganti . Terer an ? Tahu a jelly dengan kita --" Masa dalam bowling tuh pun, terserempak dengan Luqman lagi dekat depan toilet . Owlllsss , awak lagi awak lagi . k takpeh , kita tak pernah boring pun tengok muka awak. Muhahahaa . Then then , kita ajak wan dengan meiyn masuk karoeke . Main 10 lagu dengan zana emy sekali.  Untung lah duduk macam sardin cap botan kan? Aku yang kena diri tekan butang butang mesin tuh. Takpeeh , kita boleh skodeng Luqman dekat belakang jee . Dia pun karoeke dengan kawan kawan dia. Fehh , dah leteww lagu semua lagi nak jiwang jiwangg . Awhh -__-'


Pukul 4;30 kite semua keluar dari karoeke . k semua suara dah macam kambing dah syiokk sangat nyanyi tadi kan? pastu round round satu PB . Ambik ambik gambar semua . yealaah , untungg aku punya gambar paling keciput-put. Yealaah , semua tak reti nak guna DSLR tuh . aku bawak , aku jee ambik gmbar diaorang . Lemak siot -.- Dah penat jalan jalan , semua muka macam itik pulang petang. Make-up dah cair semua . Haha , balik jom!Tunggu mak nazatul dekat bustop tuh then ternampak abang wafiy. Tapi sayang.. kak asma dah balik :( Tak sempat nak jumpa akak omei tuh. sokay .. takde rezeki lah sayang.  Pukul 6;30 baruu balik. sampai rumah , mandi , on lappy . masukkan gmbar! TAMAT. Loading gmbar ~~ Klik button facebook sebelah kiri tuh ; cari album Soul Heart okay .V


p/s ; cukuplah untuk post kali neyy . Nak tengok bola neyy Malaysia vs Indonesia . Go tigers go tigers . I love you Malaysia :* muaahh muaaahh .